Nordpeis ME Bench

Nordpeis ME Bench

Nordpeis ME Bench

A
€ 3.499,00
SKU
ME Bench
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Nordpeis ME Bench brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 5 kW vooral bedoeld om kleinere ruimtes te verwarmen.

Nordpeis heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Nordpeis ME Bench is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Eé.n van de grote voordelen van de Nordpeis ME Bench is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Nordpeis ME Bench een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Omdat de diepte dus maar 34.2 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Nordpeis
Het merk Nordpeis is Noors en het bedrijf is opgericht in 1984. Door de jarenlange ervaring en gedwongen door het Noorse klimaat heeft Nordpeis enorm veel know-how vergaard. De 3 belangrijkste pijlers van de fabrikant zijn kwaliteit, design en schone verbranding. Deze kernwaarden passen uitstekend bij de wensen van de huidige consument wat dan ook het succes van Nordpeis verklaart.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte91,60
Breedte120,00
Diepte34,20
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis ME Bench