Nordpeis Air

Nordpeis Air

Nordpeis Air

€ 999,00
SKU
Nordpeis Air
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Nordpeis Air brengt je daarom in hogere sferen. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet?

Nordpeis staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Nordpeis Air een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld.

Nordpeis
De Noorse fabrikant Nordpeis bestaat al vanaf 1984, in al die jaren is al heel wat expertise vergaard. Het gamma van Nordpeis is zeer gevarieerd van super traditioneel en nostalgisch tot heel erg strak en innovatief. Dat is een resultaat van de ontwikkeling in de loop der jaren en een gevolg van de uiteenlopende smaak van consumenten. Voor als je iets opvallends zoekt, er zijn bijzondere designhaarden van Nordpeis die een blikvanger zijn in een modern interieur.

Meer informatie
BrandstofHout
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte60,00
Breedte66,00
Diepte50,00
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis Air