Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Wiking

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Wiking houtkachels

Wiking houtkachels is onderdeel van Hwam houtkachels uit Denemarken. Eerste werden de haarden geproduceerd onder de naam ABC kachels, en in een later stadium werden de haarden geleverd onder de namen Hwam en Wiking. In 1973 werd ABC opgestart door de Hvam familie. De Hvam familie streefde er naar om een kwalitatief en mooi product neer te zetten. In het mooie Honing, Denemarken staat de hwam fabriek waar elke dag de design haarden van de band rollen. Het familiebedrijf werkt samen met vele designers en ontwikkeld zowel de Wiking als de Hwam haarden zelf.

De wiking houtkachels blinken uit in eenvoud maar toch met een mooi vlambeeld en hoog rendement. De haarden van Wiking zijn strak van design met uitsluitend kwalitatief hoogstaande materialen.

Vandaag de dag worden er meer dan 25000 van de Wiking kachels verkocht, waarvan 80% over de hele wereld buiten Denemarken.

”When the business is one’s own, and one has himself as entrepreneur built it from the ground up, he acquires a very special feeling for the employees, the business and the products. One must go the extra mile to make things work,” says Vagn Hvam Pedersen."

Wiking Luma 4