Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Spartherm

Artikelen 1 tot 24 van 181 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8

Artikelen 1 tot 24 van 181 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8

Spartherm

Spartherm werd in 1986 opgericht in het Duitse Melle. Dhr Gerhard Manfred Rokassa is met een klein bedrijf gestart en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere fabrieken in meerdere landen en verkoopt zijn haarden in meer dan 40 landen. Met de Filosofie : wij creëren iets bijzonders voor u., werken ze elke dag hard aan kwalitatieve haarden met een fraai uiterlijk en met de beste brandeigenschappen.

Spartherm ontwikkeld en fabriceert liftdeur haarden, inzethaarden en vrijstaande haarden. Sinds kort zijn ook de vrijstaande haarden verkrijgbaar op de Nederlandse markt en kunnen wij hier ook genieten van een mooi stukje design en betrouwbare kachels.

Arte XH 3s

Spartherm Cubo S

Spartherm houtkachels

De Spartherm vrijstaande haarden worden geroemd om hun hoge rendement en mooie vormgeving. Overal is over nagedacht om het stoken zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken. Strak vormgegeven en met de nieuwste technieken haalt u met een Spartherm haard niet alleen gezelligheid in huis maar werkt u ook mee aan een schoner milieu. Sommige van deze vrijstaande haarden kunt u met een draaiplateau uitrusten,. Met deze functie kunt u de haard draaien daar waar u het vuur wilt zien.

Spartherm Liftdeur haarden

De liftdeurhaarden zijn van hoge kwaliteit. De haarden zijn in diverse maatvoering verkrijgbaar en hebben de nieuwste technologie. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde zijn fraai vormgegeven en de GET uitvoering kenmerkt zich door een geringe inbouwdiepte. De liftdeurhaarden kunnen ook uitgerust worden met een water warmte opslag module waarbij u de haard kunt gebruiken om uw cv systeem te verwarmen. Zo haalt u het hoogst haalbare rendement uit uw Spartherm haard.

Spartherm Varia 1VH 3S

Spartherm Senso M h2o

Spartherm H20 houtkachels

Spartherm heeft een aantal vrijstaande haarden met een H20 systeem uitgerust. Deze haarden zijn geschikt om op uw cv aan te sluiten. De haarden zijn volgens de strengste duitse normen vervaardigd en kenmerken zich door de hoge emissie waarden die belangrijk zijn voor het milieu en uw omgeving. Belangrijk is dat hierdoor uw houtvoorraad langer meegaat en u een hoog rendement haalt uit uw Spartherm haard.