Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Hwam

Artikelen 1 tot 24 van 94 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 94 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hwam Houtkachels

In 1973 werd Abc houtkachels opgericht door Vagn Hvam Pederson in Honing , Denemarken. Hij kwam met het idee om een design houtkachel te maken dat makkelijk te stoken zou zijn met hoogwaardige materialen en met het hoogst haalbare rendement. Deze gedachte wordt vandaag de dag nog steeds gehanteerd door zijn zonen die de Hwam fabriek met dezelfde passie voortzetten.

Onder ABC houtkachels werden zowel de Hwam als de Wiking houtkachels geproduceerd en vandaag de dag worden de twee merken ook benoemd. Hwam maakt en ontwikkeld hoogstaande haarden met altijd de nieuwste technologie dat niet alleen betrekking heeft op de haard zelf maar ook hoe de verbranding en het gemak verhoogt kunnen worden met technologische hoogstandjes. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Hwam Smart control system en de pellet/houtkachel , de H1.

De haarden van Hwam kunnen uitgerust worden met een app of afstandsbediening waarbij de stoker de zuurstof kan regelen of een geluid hoort wanneer de haard weer bijgevuld dient te worden. Uniek en zeer gemakkelijk als de houtkachel als hoofdverwarming wordt gebruikt. Alle Hwam haarden werken met het Pilot system dat de zuurstof zelf regelt aan de hand van een bimetaal dat de warmte registreert.

De Hwam H1 is de eerste pellet haard dat ook met houtblokken kan worden gestookt. Met een App bedient de consument de haard en deze zal opstarten met pellets. Bij thuiskomst is het dan lekker warm en kan de stoker onder ons de haard gebruiken als een echte houtkachel.

Met hwam haalt u niet alleen een mooie haard in huis maar haalt u ook de nieuwste technologie in de kamer.

Hwam 3130 classic