Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Heta

Artikelen 1 tot 24 van 61 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 61 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Heta houthaarden en pellethaarden

Heta is een Deens familie bedrijf uit Lemvig , dat in 1972 onder leiding van Eric Bach, begon met het maken van heet watervaten voor de scheepvaart en landbouw. In 1984 is het bedrijf een samenwerkingsverband aangegaan met L. Lange en co. uit Svendborg. Dit bedrijf maakte al gietijzeren kachels sinds 1850. Na een aantal jaren heeft Heta de activiteiten van het bedrijf overgenomen en daarmee ook de expertise die al meer dan 100 jaar aanwezig was. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleidt door de twee zonen van Eric, Carsten en Martin Bach en is het nog steeds een familiebedrijf gevestigd in het Deense Lemvig , maar uitgegroeid tot een succesvol en innovatief bedrijf, dat in 22 landen hun hout en pellet haarden verkoopt.

Heta fabriek voor houtkachels en pelletkachels
Heta Inspire 55 houtkachel

Heta houtkachels

Heta staat voor Deense kwaliteit en design en dat u terug vind in de haarden van Heta. De houtkachels van Heta zijn gemaakt om elke dag mee te kunnen stoken zoals de Heta 500 serie. Ze zijn gemaakt van zowel gietijzer als stalen onderdelen, van hoogwaardige kwaliteit en worden uitvoerig getest in hun eigen test centrum. De bekendste Heta houtkachel is de Heta Scandia 6304, welke ook in emaille in diverse kleuren leverbaar zijn. De Heta houtkachels zijn zowel vrijstaand en als inzet haarden te verkrijgen, en ook zijn de houthaarden te leveren met een cv aansluiting. Alle houtkachels van Heta voldoen aan de strengste milieu eisen en Heta heeft dit ook tot een speerpunt gemaakt. Door deze eisen te stellen en de uitstekende kwaliteitscontrole geeft Heta dan ook vijf jaar garantie op al zijn haarden.

Heta pelletkachels

De Heta pellethaarden zijn niet van een houthaard te onderscheiden. De pellethaarden zijn dan ook gemaakt aan de hand van een heta houtkachel. Zo lijkt het net of u een houtkachel qua looks in huis hebt staan maar hoeft u maar 1 keer in de 2 dagen de haard bij te vullen met pellet korrels. Alle pellethaarden worden ontwikkeld en gefabriceerd in de fabriek van Heta. Na uitvoerig getest te zijn en te zijn goed bevonden mogen ze pas op weg naar de klant. Op deze manier kan Heta 5 jaar garantie geven op hun pellet haarden. De pellethaarden van Heta voldoen aan de nieuwste milieu eisen.

Heta Scan-line Green 200