Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Helex

Artikelen 1 tot 24 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Helex

Helex is al ruim 50 jaar bezig met het ontwikkelen van sfeerverhogende verwarmingsproducten. Van open haarden en houtkachels tot aan de modernste gashaarden.

Helex haarden vind u niet overal, maar alleen bij een selectieve groep dealers. Helex ontwikkeld en test zijn eigen producten en vind het zeer belangrijk dat ook hun dealers alles van deze producten weet. Niet alleen begeleid helex zijn dealers op het gebied van de haarden maar ook op het gebied van het aansluiten en monteren van rookkanalen. Helex levert dan ook zijn eigen rookkanalen zodat u weet dat de haard altijd goed kan branden en u het maximale uit deze sterk ontwikkelde haarden haalt.

Helex ontwikkeld zijn haarden in een modern laboratorium waarna de toestellen door het keuringsinstituut van diverse keurmerken wordt voorzien. Dit geeft u de garantie dat de haarden voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Helex Woody Base 6kw

Helex Sera Tunnel 55

Helex houtkachels

De Helex houtkachel heeft niet alleen een mooi vlambeeld maar levert ook een hoog rendement en een zeer schone verbranding. De houtkachels van Helex zijn makkelijk aan te maken en de bediening van de houtkachel is ook zeer eenvoudig. Het hoge rendement zorgt voor een helder glas en zuinig verbruik van uw hout. De Helex haarden zijn strak van design en de Woody Loft is zelfs mede ontwikkeld door designer Wolterinck. Heta levert ook haarden van het merk Beaufort en van het merk Leda.

Helex gashaarden

Helex gashaarden geven u de belevenis die u verwacht van een open haard. Prachtige vlammen en een interieur wat u zelf kiest. Alle nieuwe technologische snufjes zijn aanwezig om u maar met alle gemak te laten genieten van uw gashaard. De haarden zijn stevig, kwalitatief zeer sterk en enorm zuinig door het hoge rendement. Wilt u een gashaard aanschaffen begin dan bij een Helex haard en u hoeft niet verder te zoeken.

Helex I-Frame 2.0 73 66 Front

Helex I-Frame 2.0 170 30 Front

Open haarden van Helex

Mocht u nog een echte open haard willen met een aslade of stookstenen dan kunt u nog terecht bij Helex. Vraag naar de mogelijkheden en wij zullen u hierover informeren en u begeleiden om u de openhaard te bieden die u wenst.

Helex haarden zijn er voor u.