Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Global Fires

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Global Fires Gashaarden

Global Fires is het budget merk van Dru Fires. Global Fires gashaarden zijn er voor uw woonplezier. Sfeervol gemak. De Global Fires gashaarden zijn hebben de perfecte balans tussen sfeer en gemak. De haarden zijn zeer gemakkelijk te bedienen door de standaard bijgeleverde afstandsbediening en geven een prachtige maar vooral sfeervol vlambeeld.

Global Fires 100 Bf

Global Fires Global 55Xt Cf

De fabriek van Global

Global Fires wordt door Dru Fires gemaakt in de fabriek in Duiven en ondanks de lage prijs zijn de Global haarden van uitstekende kwaliteit. De Global Fires zijn ondiep en er is altijd wel een haard dat in uw interieur past. Of u nu kiest voor een strakke opstelling of juist met een mooie schouw om het klassieke open haard idee te krijgen, Global Fires heeft de haard voor uw interieur.

Helex gashaarden

Global Fires heeft zowel gas gesloten als gas open haarden. Een gas open haard kan worden geplaatst in een bestaande situatie zoals een open haard. De gas gesloten haarden zijn er voor nieuwe situaties waarbij u geen kanaal meer nodig heeft tot boven de nok. Met het gesloten systeem kan de Global Fires zelf door de gevel worden aangesloten.

Alle Global haarden kunnen zowel op aardgas als op propaan gas besteld worden.

Global Fires, to make you feel at home

Global Fires Beau Cf