Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Faber

Artikelen 1 tot 24 van 69 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 69 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Faber haarden

Al vanaf 1844 is Faber een begrip in de haardenwereld. Jan Gerrits Faber zette het op de kaart vanuit het Friese Franeker en veel mensen zijn opgegroeid met de Faber gaskachels in de jaren ‘60. Sindsdien heeft het bedrijf zich internationaal bewezen met innovaties die vandaag de dag de standaard zijn voor de markt. Als je voor een Faber haard kiest, kies je voor kwaliteit en innovatie, zonder op het bedrag in te leveren. Faber is altijd bezig om het vlammenspel van een houtkachel goed na te maken. Daarom zijn de gashaarden en elektrische kachels van de hoogste kwaliteit op dit gebied.

Faber gashaarden

De gashaarden van Faber zijn van de hoogste kwaliteit. Faber heeft veel geïnvesteerd in de innovatie van de technieken om ervoor te zorgen dat het vlammenspel niet meer van echt te onderscheiden is. En dat is ze goed gelukt, wat betreft het vuur doet Faber niet meer onder aan Dru of Global Fires. Met de Dimplex modellen bieden ze een serie aan die zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn een klassiek model. Maar ook voor de mensen die een moderne stijl van sfeer in hun woning willen creëren heeft Faber ontzettend veel mogelijkheden. De MatriX-serie heeft modellen die geschikt zijn voor elke woonkamer. Met de gashaarden van Faber geniet je met 1 druk op de knop van ultieme sfeer.

Faber Dimplex gashaard
Faber Kjell

Faber houtkachels

Ondanks dat Faber van origine meer gefocust is op gashaarden en elektrische haarden zijn de houtkachels ook van zeer goede kwaliteit. Ze hebben alle Dimplex modellen omgevormd tot een hout-variant. Strak, maar toch authentiek. Dit zijn haarden waar je een lange tijd mee kunt doen, ten aanzien van het design, maar ook wat betreft kwaliteit. Naast deze vrijstaande modellen hebben ze ook genoeg keuze tussen de inzet- en inbouw varianten. Neem contact met ons op voor advies hierin.

Faber elektrische haarden

Faber staat aan de top wat betreft de elektrische haarden, met innovatieve ideeën hebben zij ervoor gezorgd dat het vlammenspel van een de elektrische haard tot een hoger niveau is gebracht. Met de Opti-Myst 2.0 technologie wordt er water verdampt en vervolgens verlicht. Dit creëert een optische illusie waardoor het net lijkt alsof er vlammen zijn! Met de verschillende cassettes zijn deze haarden voor elke situatie wel geschikt!

Faber Opti-Myst Elektrische haard