Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

DRU

Artikelen 1 tot 24 van 84 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 84 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Dru haarden

Bij DRU, opgericht in 1754, begon het allemaal met de productie van gietijzeren pannen en potten. Toen er later overgegaan werd op kachels, is DRU zich gaan specialiseren in het ontwikkelen en produceren van een ontzettend breed assortiment gas verwarmingsapparaten.

Dru staat al eeuwenlang garant voor topkwaliteit, zo was zij dan ook een van de eerste bedrijven in Nederland die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Er wordt echter niet enkel veel aandacht besteed aan kwaliteit, maar ook aan de vormgeving. Tevens wordt er door Dru gefocust op bedienings-en installatiegemak. Wanneer je de keuze maakt voor een Dru haard, heb je de keuze uit een uniek assortiment kachels en haarden. Deze haarden en kachels zijn bovendien ook aantrekkelijk geprijsd en gemakkelijk in gebruik. Een perfecte balans tussen sfeer en gemak: bij Dru zit je goed!

Dru Gashaard

Een gashaard zorgt gegarandeerd voor warmte én sfeer in de (woon)kamer. In een handomdraai worden deze warmte en sfeer gecreëerd, daar u nooit hoeft te zorgen voor de aanvoer van hout. Een gashaard is dus eenvoudig, maar ook zeer schoon en veilig. Met een gashaard wordt uw woonomgeving op een efficiënte en sfeervolle wijze verwarmd. Daarbij heeft u keuze uit allerlei verschillende stijlen, typen en uitvoeringen. De nieuwste uitvoeringen van de Dru gashaarden zijn bovendien zeer milieuvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Stelt u zich voor dat er tijdens een koude winterdag een gashaard voor uw klaarstaat om uw woonruimte sfeervol te verlichten, terwijl u niets meer hoeft te doen dan een druk op de knop! Bovendien is het optimale vuur voor DRU meer dan een vlammenspel dat ingekaderd is; de Dru-innovatie PowerVent ®. Dit houdt in dat de haard vrijwel overal geplaatst kan worden!

Dru Largo Tunnel Slim line
Dru Bora flex houtkachel

Dru houtkachel

Uiteraard gaat er niets boven het geluid van echt knapperend vuur en warmte van een houthaard. Een houthaard brengt ook veel sfeer en beleving met zich mee, en bovendien zijn de houthaarden van tegenwoordig door nieuwe innovaties ook milieuvriendelijker en tevens efficiënter. Dru biedt houthaarden met diverse vuurzichten (hoekmodel, front, 3-zijdig en tunnel). Hierdoor is er altijd een model dat bij u past!
Wat betreft de installatie van de houthaard, kunt u kiezen voor een inbouw of een inzet houthaard. Een inbouw houthaard is de beste optie wanneer u bezig bent met een heuse verbouwing of het bouwen van een geheel nieuw huis.
Kortom: een houthaard staat gelijk aan gezelligheid en warmte. De houthaarden van Dru kunt u vinden onder Dik Geurts.

Dru cv-gekoppeld

Het wordt steeds belangrijker om optimaal gebruik te maken van energiebronnen die al bestaan. Dru doet hier expliciet aan mee met de ontwikkeling van een assortiment energiezuinige CV haarden & kachels.
Zij doen dit onder de merken Spartherm en Dik Geurts. De Dik Geurts Forte is een excellente kachel die hier een treffend voorbeeld van is; deze vrijstaande kachel past in elk interieur.

Dik Geurts Forte