Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Dik Geurts

Artikelen 25 tot 48 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 25 tot 48 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dik Geurts houtkachels

Sinds 1981 staat Dik Geurts voor exclusief design in combinatie met kwaliteit. Dik Geurts ontwerpt en fabriceert haarden voor elke situatie en past binnen elk interieur. Van inzethaarden tot design haarden met een hoog rendement. Sinds 2007 is Dik Geurts geïntegreerd door Dru haarden uit Duiven. Beide bedrijven staan voor innovatieve, mooie, kwaliteits haarden.

Dik Geurts Bora Flex

Dik Geurts Jannik Large

Vrijstaande houtkachels

De vrijstaande houtkachels van Dik Geurts vindt u in vele vormen en maten. Van een kleine houtkachel zoals de Dik Geurts Aste 5 low tot de nieuwste design haard de Dik Geurts Odin. Alle vrijstaande haarden voldoen aan de strengste eisen die Dik Geurts aan zijn haarden stelt. Dit draagt bij aan een schoner milieu en levert u veel stook plezier op. Dat Dik Geurts nog een stap verder gaat dan alleen de milieu eisen die gesteld worden aan een houtkachel is geen utopie. Dik Geurts staat een percentage van de verkoopprijs van de haard af aan een goed doel. Zij hebben het project Sypo gestart waarbij u een haard koopt en een vrouw in Oeganda een beter toekomst krijgt. Kijkt u op www.sypo.nl voor meer informatie.

Inzethaarden

Voor elke situatie heeft Dik Geurts wel een inzethaard. Van een klassiek uiterlijk tot strak design en zelfs voor maatwerk bent u bij Dik Geurts aan het juiste adres. Dik Geurts ontwerpt en ontwikkeld zijn inzethaarden met een hoog rendement en een schone verbrandingstechniek. Dit komt door de hoge kwaliteit van de producten die Dik Geurts gebruikt en Dik Geurts haarden hebben een vlakke stookbodem zodat de warmte lang en hoog blijven in de haard. De inzethaarden zijn allen met 1 luchtregeling in te stellen voor uw gemak.

Dik Geurts Prostyle 700

Dik Geurts H20 haarden

Dik Geurts ontwikkeld door en brengt sinds enkele jaren met veel succes de H20 serie op de markt. Deze toestellen kunt u aansluiten op uw cv systeem en zijn ontwikkeld om de hele dag zorgeloos mee te stoken en u flink te laten besparen op uw gasrekening. Deze haarden van Dik Geurts zijn ook weer een aanwinst in uw woning. Mooi, functioneel en met de beste verbrandingstechniek.

Dik Geurts H20 Pellethaarden

In de snel groeiende markt van pellethaarden kon Dik Geurts niet achterblijven. Dik Geurts heeft met de Caldo een efficiënte en stille pelletkachel op de markt gebracht. Deze pellethaard past in elk interieur en geeft een heerlijke warmte af. De Caldo is makkelijk in te stellen en makkelijk aan te sluiten op uw cv systeem. Met deze pellethaard haalt u gemak in huis en zorgt u ervoor dat uw gasrekening omlaag gaat.