Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Cadel

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Cadel pellethaarden

Cadel bestaat als sinds 1949 en is opgericht door Umberto Cadel. Cadel maakt vanaf het begin houtkachels maar heeft zich de laatste jaren volledig gefocust op het ontwikkelen en fabriceren van pellethaarden en dat zien we terug in het design en de degelijkheid van de pellethaarden die cadel op de markt brengt.

Cadel Cloe

Cadel Bistrot

Vrijstaande pelletkachels

De vrijstaande pelletkachels hebben allemaal een fraaie vormgeving. De haarden zijn uitgerust met de nieuwste technologie en worden standaard geleverd met een gemakkelijk te bedienen afstandsbediening. Voor vele Cadel haarden is een Wifi module verkrijgbaar zodat u uw haard van afstand kunt aanzetten of de temperatuur kunt regelen met uw afstandsbediening.

Cadel haarden kunt u allemaal aansluiten via een externe luchttoevoer. Dit in combinatie met hun Sealed Chamber kan er geen rook meer ontsnappen in uw woonkamer. Met een externe luchttoevoer haalt u geen verbrandingslucht uit uw woonkamer en kunt u een Cadel pellethaard zelfs in de nieuwste type woningen plaatsen. In een oudere type woning is het niet perse nodig om een haard aan te sluiten via het externe luchtsysteem.

De pelletkachels van Cadel behoren tot de stilste haarden in het assortiment pellethaarden. Cadel maakt gebruik van de natuurlijk uitstroming van warme lucht. In de Cadel haarden wordt geen gebruik gemaakt van ventilatoren die de warmte verspreiden. Hiermee daalt het geluidsniveau aanzienlijk en kunt u rustig genieten van het vlammenspel en de behaaglijke warmte.

Pelletkachels met ducting systeem

Wilt u met de pellethaard meerdere vertrekken verwarmen dan kan dit met een aantal haarden van Cadel. Hierbij kunt u achter de haard een kanaal aanleggen dat naar een andere ruimte wordt geleid. Door te kiezen voor dit systeem komen er 1 of naar keuze twee ventilatoren in uw haard om de warmte naar de andere vertrekken te blazen. Deze haarden worden aangeduid met het “plus systeem”.

Cadel Sweet