MCZ Vivo 90 Pellet

MCZ Vivo 90 Pellet

MCZ Vivo 90 Pellet

A+
€ 6.238,00
SKU
Vivo 90 Pellet
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De MCZ Vivo 90 Pellet is een pelletkachel waarbij veel aandacht is geschonken aan de techniek en duurzaamheid. Bij de fabrikant van deze pelletkachel staan kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak voorop. Daarnaast geeft een pelletkachel veel comfort, hij regelt de toevoer van pellets namelijk helemaal zelf aan de hand van een programma of instelling. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 10.5 kW. Dit maakt deze MCZ Vivo 90 Pellet bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

MCZ investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de MCZ Vivo 90 Pellet zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. De MCZ Vivo 90 Pellet heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Met de afstandsbediening wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creëren. Met een druk op de knop kunt u de MCZ Vivo 90 Pellet in- of uitschakelen.

MCZ
MCZ is één van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Inbouw hoogte56,00
Inbouw diepte60,00
Inbouw breedte90,00
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Vivo 90 Pellet