MCZ Tecla Air voorraadmodel

MCZ Tecla Air voorraadmodel

MCZ Tecla Air voorraadmodel

Normale prijs € 2.995,00 Speciale prijs € 2.595,00
SKU
Tecla-1
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De MCZ Tecla pelletkachel is nu in de aanbieding

Deze populaire pelletkachel, de Tecla van MCZ is nu als superdeal verkrijgbaar. Deze pellethaard is DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Het gaat om nieuw exemplaar waarvan de ruit kapot was. Deze is inmiddels vervangen voor een nieuwe ruit maar daarom is de kachel uit de originele verpakking. Voor u een mooie buitenkans! Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit exemplaar dus OP=OP!

De MCZ Tecla Air is een pelletkachel waarbij er veel gelet is op de duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, de pellets hoeven maar eens in de zoveel tijd aangevuld worden. Met uitzondering van regelmatig onderhoud is de pelletkachel volledig autonoom. Met het gemiddelde vermogen van ca. 6 kW is deze Pelletkachel uitermate geschikt voor de kleinere leefruimtes. Klein en vurig.

De MCZ Tecla Air is een waanzinnige Pelletkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. De MCZ Tecla Air Pelletkachel heeft een achteruitgang. Goed om te weten en rekening mee te kunnen houden. De diepte van deze Pelletkachel (49.2 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

MCZ www.mcz.it
MCZ is é.é.n van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Tecla Air voorraadmodel