MCZ Tecla Air

MCZ Tecla Air

MCZ Tecla Air

A+
€ 2.995,00
SKU
Tecla
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De MCZ Tecla Air is een pelletkachel waarbij er veel gelet is op de duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, de pellets hoeven maar eens in de zoveel tijd aangevuld worden. Met uitzondering van regelmatig onderhoud is de pelletkachel volledig autonoom. Met het gemiddelde vermogen van ca. 6 kW is deze Pelletkachel uitermate geschikt voor de kleinere leefruimtes. Klein en vurig.

De MCZ Tecla Air is een waanzinnige Pelletkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. De MCZ Tecla Air Pelletkachel heeft een achteruitgang. Goed om te weten en rekening mee te kunnen houden. De diepte van deze Pelletkachel (49.2 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

MCZ
MCZ is é.é.n van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Meer informatie
KleurBordeaux
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurNee
Hoogte90,00
Breedte45,80
Diepte49,20
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Tecla Air