MCZ Suite

MCZ Suite

MCZ Suite

A+
€ 4.652,00
SKU
Suite
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de MCZ Suite is extreem zuinig en dankzij het hoge rendement een duurzame keuze als energiebron. Het rendement van een pelletkachel kan oplopen tot wel 90%, een aantrekkelijk vooruitzicht. Daarbij zijn pelletkachels zeer gemakkelijk in gebruik, je hoeft niet eens thuis te zijn want een pelletkachel is vooraf en soms zelfs op afstand te programmeren. Met het vermogen van 10 kW kan deze Pelletkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de MCZ Suite is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

De MCZ Suite is een waanzinnige Pelletkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Wat een zeer groot pluspunt van de MCZ Suite is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de MCZ Suite uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden.

MCZ
MCZ is é.é.n van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Meer informatie
KleurBeige-Cremewit
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte116,80
Breedte59,00
Diepte54,90
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Suite