MCZ Star Hydromatic

MCZ Star Hydromatic

MCZ Star Hydromatic

A+
€ 6.123,00
SKU
Star Hydrodromatic 12
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de MCZ Star Hydromatic 12 is zeer duurzaam. Het rendement van een pelletkachel kan oplopen tot wel 90%. Daarnaast zijn pelletkachels zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten. De MCZ Star Hydromatic 12 heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 11.9 kW. Hiermee kan hij de grootste woonruimtes nog met gemak verwarmen. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

MCZ staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de MCZ Star Hydromatic 12 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De MCZ Star Hydromatic 12 Pelletkachel heeft een achteruitgang. Goed om te weten en rekening mee te kunnen houden. Deze Pelletkachel heeft de mogelijkheid om hem aan uw CV installatie te koppelen. Dit houdt in dat de warmte die geproduceerd wordt door de kachel uw hele huis kan verwarmen.

MCZ
MCZ is é.é.n van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Meer informatie
KleurBeige-Cremewit
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte104,50
Breedte50,00
Diepte55,00
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Star Hydromatic