MCZ Philo Comfort Air Power

MCZ Philo Comfort Air Power

MCZ Philo Comfort Air Power

A+
€ 5.850,00
SKU
Philo Comfort Air Power
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De MCZ Philo Comfort Air Power is een pelletkachel waarbij er veel gelet is op de duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Daarnaast biedt een pelletkachel veel gemak, het wordt warm in een handomdraai. De MCZ Philo Comfort Air Power kan met zijn vermogen van plusminus 13.8 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De MCZ Philo Comfort Air Power is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van MCZ staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De MCZ Philo Comfort Air Power heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem flexibel en heel geschikt voor iedere situatie. Wel zo gemakkelijk dat de haard zich eenvoudig aan laat passen. Door de diepte van 38.7 cm kan de MCZ Philo Comfort Air Power overal wel een plek vinden.

MCZ
De Italiaanse pelletkachelfabrikant MCZ heeft een ijzersterke reputatie ontwikkeld in de loop der jaren en is é.é.n van de grootste pelletkachelproducenten. De techniek van MCZ kachels zijn het neusje van de zalm en er wordt veel aandacht besteed aan het rendement, de uitstoot en het design van de pelletkachels. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle positie op de markt. De pelletkachels van MCZ zijn eenvoudig in onderhoud en relatief stil in het gebruik. Tot slot is ook de gebruiksvriendelijkheid van de producten een sterk pluspunt van de MCZ haarden.

Meer informatie
KleurBruin
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte120,90
Breedte100,50
Diepte38,70
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Philo Comfort Air Power