MCZ Pad Hydromatic

MCZ Pad Hydromatic

MCZ Pad Hydromatic

A++
€ 7.091,00
SKU
Pad Hydromatic
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de MCZ Pad Hydromatic is een gezellige warmtebron die ook meteen voor een lagere energierekening kan zorgen. Dat wil toch iedereen? Daarnaast biedt een pelletkachel veel gemak, het wordt warm in een handomdraai. Met het vermogen van 17.7 kW kan deze Pelletkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de MCZ Pad Hydromatic is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

MCZ staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de MCZ Pad Hydromatic een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Wat een zeer groot pluspunt van de MCZ Pad Hydromatic is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de MCZ Pad Hydromatic uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Een cv-gekoppelde Pelletkachel maakt extra efficiënt gebruik van de warmte die hij produceert. Doordat de haard aan uw cv-systeem wordt gekoppeld, kan uw hele huis verwarmd worden.

MCZ www.mcz.it
De Italiaanse pelletkachelfabrikant MCZ heeft een ijzersterke reputatie ontwikkeld in de loop der jaren en is één van de grootste pelletkachelproducenten. De techniek van MCZ kachels zijn het neusje van de zalm en er wordt veel aandacht besteed aan het rendement, de uitstoot en het design van de pelletkachels. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle positie op de markt. De pelletkachels van MCZ zijn eenvoudig in onderhoud en relatief stil in het gebruik. Tot slot is ook de gebruiksvriendelijkheid van de producten een sterk pluspunt van de MCZ haarden.

Meer informatie
KleurRood
EnergieklasseA++
BrandstofPellets
MateriaalKeramiek
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte120,00
Breedte61,00
Diepte59,30
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Pad Hydromatic