MCZ Musa

MCZ Musa

MCZ Musa

A+
€ 4.156,00
SKU
Musa
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de MCZ Musa is extreem zuinig en dankzij het hoge rendement een duurzame keuze als energiebron. Het rendement van een pelletkachel kan oplopen tot wel 90%, een aantrekkelijk vooruitzicht. Daarnaast geeft een pelletkachel veel comfort, hij regelt de toevoer van pellets namelijk helemaal zelf aan de hand van een programma of instelling. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 10 kW. Dit maakt deze MCZ Musa vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

MCZ investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de MCZ Musa zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Eén van de grote voordelen van de MCZ Musa is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de MCZ Musa een Pelletkachel die in elke situatie past.

MCZ
MCZ is één van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Meer informatie
KleurBordeaux
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte104,00
Breedte55,00
Diepte50,00
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Musa