MCZ Musa Hydromatic

MCZ Musa Hydromatic

MCZ Musa Hydromatic

A++
€ 6.086,00
SKU
Musa hydromatic
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De MCZ Musa Hydromatic is een pelletkachel waarbij duurzaamheid voorop staat. Daarnaast zijn pelletkachels zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten. Met het vermogen van circa 23.9 kW kan deze Pelletkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de MCZ Musa Hydromatic is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

De MCZ Musa Hydromatic is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van MCZ staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De MCZ Musa Hydromatic heeft een achteraansluiting, dus het rookkanaal valt niet erg op. Deze Pelletkachel heeft de mogelijkheid om hem aan uw CV installatie te koppelen. Dit houdt in dat de warmte die geproduceerd wordt door de kachel uw hele huis kan verwarmen.

MCZ
MCZ is é.é.n van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Meer informatie
KleurRood
EnergieklasseA++
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte111,00
Breedte57,00
Diepte55,00
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Musa Hydromatic