MCZ Mood Comfort Air

MCZ Mood Comfort Air

MCZ Mood Comfort Air

A+
€ 5.469,00
SKU
Mood
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de MCZ Mood Comfort Air zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor een vermindering op uw energierekening. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, het pelletreservoir hoeft maar eens in de zoveel tijd aangevuld te worden, voor de rest is hij autonoom. De MCZ Mood Comfort Air heeft een vermogen van 8.1 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies hierover!

MCZ heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De MCZ Mood Comfort Air is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Pelletkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor mensen die een Pelletkachel voor de schouw of dicht bij een muur willen zetten is de MCZ Mood Comfort Air uitermate geschikt. Hij beschikt namelijk over een achteruitgang.

MCZ
MCZ is é.é.n van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Meer informatie
KleurZilver-Licht grijs
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte123,00
Breedte52,00
Diepte52,00
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Mood Comfort Air