MCZ Halo Air

MCZ Halo Air

MCZ Halo Air

A+
€ 4.562,00
SKU
Halo Air
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de MCZ Halo Air is zeer duurzaam. Het rendement van een pelletkachel kan oplopen tot wel 90%. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, de pellets hoeven maar eens in de zoveel tijd aangevuld worden. Met uitzondering van regelmatig onderhoud is de pelletkachel volledig autonoom. De MCZ Halo Air is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 8.1 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

MCZ heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De MCZ Halo Air is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Pelletkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de MCZ Halo Air is dat hij geen optie heeft voor een bovenaansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten.

MCZ
De Italiaanse pelletkachelfabrikant MCZ heeft een ijzersterke reputatie ontwikkeld in de loop der jaren en is é.é.n van de grootste pelletkachelproducenten. De techniek van MCZ kachels zijn het neusje van de zalm en er wordt veel aandacht besteed aan het rendement, de uitstoot en het design van de pelletkachels. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle positie op de markt. De pelletkachels van MCZ zijn eenvoudig in onderhoud en relatief stil in het gebruik. Tot slot is ook de gebruiksvriendelijkheid van de producten een sterk pluspunt van de MCZ haarden.

Meer informatie
KleurAluminium
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte119,80
Breedte52,00
Diepte59,60
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Halo Air