MCZ Ego Hydro M+

MCZ Ego Hydro M+

MCZ Ego Hydro M+

A+
€ 5.911,00
SKU
Ego Hydro 12
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de MCZ Ego Hydromatic is een gezellige warmtebron die ook meteen voor een lagere energierekening kan zorgen. Dat wil toch iedereen? In vergelijking met een houtkachel biedt een pelletkachel veel gemak. Eenmaal gevuld regelt hij de aanvoer van pellets namelijk helemaal zelf. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. De MCZ Ego Hydromatic heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 11.9 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

MCZ heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De MCZ Ego Hydromatic is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Pelletkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De MCZ Ego Hydromatic Pelletkachel heeft een achteruitgang. Goed om te weten en rekening mee te kunnen houden. Met de CV-koppeling zorgt u ervoor dat de MCZ Ego Hydromatic niet alleen de woonruimte verwarmt waar hij is geplaatst. Maar ook nog eens de rest van het huis.

MCZ
MCZ is één van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Meer informatie
KleurRood
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte104,10
Breedte50,00
Diepte55,00
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Ego Hydro M+