MCZ Doc Comfort Air

MCZ Doc Comfort Air

MCZ Doc Comfort Air

A+
€ 4.834,00
SKU
Doc Comfort Air
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de MCZ Doc Comfort Air is zeer duurzaam. Het rendement van een pelletkachel kan oplopen tot wel 90%. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, het pelletreservoir hoeft maar eens in de zoveel tijd aangevuld te worden, voor de rest is hij autonoom. De MCZ Doc Comfort Air is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 8.8 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

De MCZ Doc Comfort Air is een waanzinnige Pelletkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Wat een zeer groot pluspunt van de MCZ Doc Comfort Air is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de MCZ Doc Comfort Air uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. Omdat de diepte dus maar 30.1 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden.

MCZ
De Italiaanse pelletkachelfabrikant MCZ heeft een ijzersterke reputatie ontwikkeld in de loop der jaren en is één van de grootste pelletkachelproducenten. De techniek van MCZ kachels zijn het neusje van de zalm en er wordt veel aandacht besteed aan het rendement, de uitstoot en het design van de pelletkachels. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle positie op de markt. De pelletkachels van MCZ zijn eenvoudig in onderhoud en relatief stil in het gebruik. Tot slot is ook de gebruiksvriendelijkheid van de producten een sterk pluspunt van de MCZ haarden.

Meer informatie
KleurAluminium
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte114,30
Breedte86,10
Diepte28,60
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Doc Comfort Air