MCZ Cute

MCZ Cute

MCZ Cute

A+
€ 4.283,00
SKU
Cute
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De MCZ Cute is een pelletkachel die je woning lekker warm houdt, in weer en wind. Laat je goed voorlichten en verrassen door ons aanbod waardoor je binnenkort hopelijk ook kan profiteren van de voordelen van een pelletkachel. Een pelletkachel wordt erg gewaardeerd door mensen die niet de hele dag thuis kunnen zijn en toch in een warm huis thuis willen komen. Dankzij de autonomie van een pelletkachel kan je lang van de warmte genieten. Deze Pelletkachel is met zijn vermogen van om en nabij 8 kW vooral geschikt voor een middelgrote woonkamer van 100 tot 220 kubieke meter. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

MCZ staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de MCZ Cute een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de MCZ Cute de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Pelletkachel overal neergezet worden. Hij voelt zich overal thuis en kan zich snel aanpassen. Als je verhuist kan de MCZ Cute dus gewoon mee. Wel zo vertrouwd!

MCZ
MCZ is é.é.n van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte80,50
Breedte60,00
Diepte56,10
Diameter rookkanaal100
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Cute