MCZ Club

MCZ Club

MCZ Club

A+
€ 4.477,00
SKU
Club
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Bij de MCZ Club pelletkachel is de nadruk gelegd op de techniek en duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Een sfeervolle investering die zichzelf terug kan verdienen! Tijd om de energierekening te verlagen. Daarbij zijn pelletkachels zeer gemakkelijk in gebruik, je hoeft niet eens thuis te zijn want een pelletkachel is vooraf en soms zelfs op afstand te programmeren. Deze grote Pelletkachel is vooral bedoeld voor de wat forsere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 10 kW! Een echte kachelkanjer dus. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

De MCZ Club is een waanzinnige Pelletkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Eén van de grote voordelen van de MCZ Club is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de MCZ Club een Pelletkachel die in elke situatie past. Kijk wel eerst goed of deze Pelletkachel in uw interieur past, hij is namelijk groot.

MCZ
MCZ is één van de belangrijkste pelletkachelfabrikanten van dit moment. Bij deze leverancier klopt het totaalplaatje helemaal. MCZ produceert niet alleen mooie producten maar ook de techniek is uitstekend en dankzij de jarenlange ervaring is er veel expertise bij MCZ die goed benut wordt. Deze ervaring en know-how komt geheel ten goede aan de productrange en dus uiteindelijk aan de eindgebruiker.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte116,80
Breedte59,00
Diepte54,90
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Club