MCZ Boxtherm 70

MCZ Boxtherm 70

MCZ Boxtherm 70

A+
€ 4.538,00
SKU
Boxtherm 70
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De MCZ Boxtherm 70 is een pelletkachel die niet alleen bekend staat om zijn uiterlijk, maar ook om zijn duurzaamheid. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, de pellets hoeven maar eens in de zoveel tijd aangevuld worden. Met uitzondering van regelmatig onderhoud is de pelletkachel volledig autonoom. Het vermogen van 8.8 kW maakt deze Pelletkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

MCZ investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de MCZ Boxtherm 70 zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De MCZ Boxtherm 70 heeft alleen een achteraansluiting, hierdoor moet hij altijd vlakbij een muur of schouw geplaatst worden.

MCZ
De Italiaanse pelletkachelfabrikant MCZ heeft een ijzersterke reputatie ontwikkeld in de loop der jaren en is é.é.n van de grootste pelletkachelproducenten. De techniek van MCZ kachels zijn het neusje van de zalm en er wordt veel aandacht besteed aan het rendement, de uitstoot en het design van de pelletkachels. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle positie op de markt. De pelletkachels van MCZ zijn eenvoudig in onderhoud en relatief stil in het gebruik. Tot slot is ook de gebruiksvriendelijkheid van de producten een sterk pluspunt van de MCZ haarden.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Inbouw hoogte53,00
Inbouw diepte55,00
Inbouw breedte63,40
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Boxtherm 70