MCZ Alyssa

MCZ Alyssa

MCZ Alyssa

A+
€ 3.297,00
SKU
Alyssa
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De MCZ Alyssa is een pelletkachel waarbij er veel gelet is op de duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, de pellets hoeven maar eens in de zoveel tijd aangevuld worden. Met uitzondering van regelmatig onderhoud is de pelletkachel volledig autonoom. De MCZ Alyssa heeft een vermogen van 6.4 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

MCZ heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De MCZ Alyssa is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Pelletkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De MCZ Alyssa heeft een achteraansluiting maar geen optie voor een bovenaansluiting, dit maakt hem vooral goed om voor een schouw of in een hoek te plaatsen. Door de geringe diepte van 49.2 cm kan de MCZ Alyssa overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van!

MCZ
De Italiaanse pelletkachelfabrikant MCZ heeft een ijzersterke reputatie ontwikkeld in de loop der jaren en is één van de grootste pelletkachelproducenten. De techniek van MCZ kachels zijn het neusje van de zalm en er wordt veel aandacht besteed aan het rendement, de uitstoot en het design van de pelletkachels. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle positie op de markt. De pelletkachels van MCZ zijn eenvoudig in onderhoud en relatief stil in het gebruik. Tot slot is ook de gebruiksvriendelijkheid van de producten een sterk pluspunt van de MCZ haarden.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte90,00
Breedte45,80
Diepte49,20
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MCZ Alyssa