Kalfire W53/50R

Kalfire W53/50R

Kalfire W53/50R

A+
€ 8.030,00
SKU
W53/50R
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Zie je jezelf al gezellig bij de Kalfire W53/50R houtkachel zitten? Verlang je ook naar de warmte en sfeer die je zo hard nodig hebt tijdens de donkere dagen? Koop dan snel deze prachtige houtkachel en het genieten kan beginnen. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. Met het vermogen van 13 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Kalfire W53/50R is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Kalfire investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Kalfire W53/50R zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Kalfire W53/50R een boven- en achteraansluiting heeft weet hij zich moeiteloos aan de situatie aan te passen. Heb je verhuisplannen? Dan weet je alvast dat dat geen probleem is want dan verhuist de Kalfire W53/50R gewoon mee!

Kalfire
Het Nederlandse Kalfire is een familiebedrijf pur sang. Hoewel het bedrijf inmiddels fors gegroeid is en internationaal bekendheid verworven heeft, blijven de oude waarden van het familiebedrijf nog steeds de kern van de bedrijfsfilosofie. De haarden die Kalfire ontwerpt en produceert zijn stuk voor stuk prachtig om te zien en de kwaliteit is onomstreden. Met een Kalfire haard in huis wordt het een stuk gezelliger, dat is zeker!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte186,90
Inbouw diepte77,60
Inbouw breedte61,60
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire W53/50R