Kalfire GP85/55S

Kalfire GP85/55S

Kalfire GP85/55S

A
€ 5.655,00
SKU
GP85/55S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Kalfire GP85/55S combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak, aangezien je geen hout hoeft te gebruiken om van de warmte te genieten. De Kalfire GP85/55S heeft een vermogen van 8 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies hierover!

De Kalfire GP85/55S is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Kalfire staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Kalfire GP85/55S heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Deze gashaard functioneert met een gesloten systeem waardoor zuurstofaanvoer en rookgasafvoer door hetzelfde kanaal gaat. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd. Laat je voor aankoop altijd goed informeren over de juiste materialen. De afstandsbediening maakt de Kalfire GP85/55S wel tot een heel handige warmtebron in je woning. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de haard naar je wens in te stellen. Gemak dient de mens.

Kalfire
Het Nederlandse Kalfire is een familiebedrijf pur sang. Hoewel het bedrijf inmiddels fors gegroeid is en internationaal bekendheid verworven heeft, blijven de oude waarden van het familiebedrijf nog steeds de kern van de bedrijfsfilosofie. De haarden die Kalfire ontwerpt en produceert zijn stuk voor stuk prachtig om te zien en de kwaliteit is onomstreden. Met een Kalfire haard in huis wordt het een stuk gezelliger, dat is zeker!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas85
Inbouw hoogte150,00
Inbouw diepte50,10
Inbouw breedte100,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire GP85/55S