Kalfire GP80/54T

Kalfire GP80/54T

Kalfire GP80/54T

A
€ 5.910,00
SKU
GP80/54T
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Kalfire GP80/54T combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Daarnaast zorgt een gashaard voor veel gemak ten opzichte van een houtkachel, u hoeft namelijk niet met hout in de weer. De Kalfire GP80/54T heeft een vermogen van ca. 7.7 kW, hiermee is hij met name geschikt voor gemiddelde leefruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

De Kalfire GP80/54T is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. De Kalfire GP80/54T heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Deze gashaard heeft een gesloten systeem waardoor zuurstof aangevoerd en rookgassen afgevoerd worden door hetzelfde dubbelkanalige rookkanaal. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd. De afstandsbediening maakt de Kalfire GP80/54T wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Kalfire
Als Nederlands familiebedrijf werd Kalfire in 1981 opgericht. Inmiddels is Kalfire enorm gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een multinational van formaat. Toch blijven de oude waarden van het familiebedrijf nog steeds belangrijk en worden de haarden en kachels met liefde voor het vak en voor het vuur gemaakt. Dat komt tot uiting in de resultaten. Klanten zijn, als ze eenmaal kennis hebben gemaakt met de Kalfire producten, zonder uitzondering enthousiast gebruikers van de Kalfire haarden en kachels.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas81
Inbouw hoogte97,90
Inbouw diepte55,50
Inbouw breedte123,30
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire GP80/54T