Kalfire GP75/59F

Kalfire GP75/59F

Kalfire GP75/59F

A
€ 5.115,00
SKU
GP75/59F
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Kalfire GP75/59F combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Daarnaast zorgt een gashaard voor veel gemak ten opzichte van een houtkachel, u hoeft namelijk niet met hout in de weer. De Kalfire GP75/59F heeft een vermogen van 8 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

Kalfire investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Kalfire GP75/59F zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Kalfire GP75/59F een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat deze gashaard over een gesloten systeem beschikt, is deze bij uitstek geschikt voor aansluiting met een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname. De afstandsbediening maakt de Kalfire GP75/59F wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Kalfire
Het Nederlandse Kalfire is een familiebedrijf pur sang. Hoewel het bedrijf inmiddels fors gegroeid is en internationaal bekendheid verworven heeft, blijven de oude waarden van het familiebedrijf nog steeds de kern van de bedrijfsfilosofie. De haarden die Kalfire ontwerpt en produceert zijn stuk voor stuk prachtig om te zien en de kwaliteit is onomstreden. Met een Kalfire haard in huis wordt het een stuk gezelliger, dat is zeker!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas75
Inbouw hoogte150,00
Inbouw diepte50,10
Inbouw breedte96,30
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire GP75/59F