Kalfire GP60/59F

Kalfire GP60/59F

Kalfire GP60/59F

A
€ 4.305,00
SKU
GP60/59F
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Kalfire GP60/59F is een zeer fraaie verschijning in uw interieur. Daarbij is een gashaard is veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, het grote genieten kan direct beginnen zonder eerst met hout te hoeven sjouwen. De Kalfire GP60/59F heeft een vermogen van 6.2 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies hierover!

Kalfire staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Kalfire GP60/59F een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Kalfire GP60/59F een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aanvoer van zuurstof en afvoer van rookgassen in hetzelfde concenctrische rookkanaal geregeld. De afstandsbediening maakt de Kalfire GP60/59F wel tot een heel handige warmtebron in je woning. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de haard naar je wens in te stellen. Gemak dient de mens.

Kalfire
Het Nederlandse Kalfire is een familiebedrijf pur sang. Hoewel het bedrijf inmiddels fors gegroeid is en internationaal bekendheid verworven heeft, blijven de oude waarden van het familiebedrijf nog steeds de kern van de bedrijfsfilosofie. De haarden die Kalfire ontwerpt en produceert zijn stuk voor stuk prachtig om te zien en de kwaliteit is onomstreden. Met een Kalfire haard in huis wordt het een stuk gezelliger, dat is zeker!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas60
Inbouw hoogte150,00
Inbouw diepte50,20
Inbouw breedte81,30
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire GP60/59F