Kalfire GP115/75R

Kalfire GP115/75R

Kalfire GP115/75R

B
€ 7.560,00
SKU
GP115/75R
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Kalfire GP115/75R brengt comfortabele warmte en sfeervolle vlammen op een laagdrempelige manier. Je hoeft er bijna geen moeite voor te doen omdat de gashaard eenvoudig te bedienen is vanuit je luie stoel. Met een gashaard heb je altijd warmte en een gezellig vlammenspel binnen handbereik. Snel en gemakkelijk genieten zonder teveel werk en inspanning, dat wil toch iedereen? Met het vermogen van circa 10.1 kW kan deze Gashaard grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Kalfire GP115/75R is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

De Kalfire GP115/75R is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Kalfire staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Kalfire GP115/75R is niet zo geschikt om voor een schouw of dicht bij een muur te plaatsen, hij heeft namelijk geen optie voor een achteraansluiting. Deze gashaard heeft een gesloten systeem waardoor zuurstof aangevoerd en rookgassen afgevoerd worden door hetzelfde dubbelkanalige rookkanaal. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd. Met de afstandsbediening van de Kalfire GP115/75R wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creëren. Comfort is belangrijk, vooral als je het druk hebt en moe thuis komt. Dan kan het grote genieten beginnen met een druk op de knop.

Kalfire www.kalfire.com
Als Nederlands familiebedrijf werd Kalfire in 1981 opgericht. Inmiddels is Kalfire enorm gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een multinational van formaat. Toch blijven de oude waarden van het familiebedrijf nog steeds belangrijk en worden de haarden en kachels met liefde voor het vak en voor het vuur gemaakt. Dat komt tot uiting in de resultaten. Klanten zijn, als ze eenmaal kennis hebben gemaakt met de Kalfire producten, zonder uitzondering enthousiast gebruikers van de Kalfire haarden en kachels.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas115
Inbouw hoogte128,30
Inbouw diepte61,50
Inbouw breedte158,80
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire GP115/75R