Kalfire GP110/59T

Kalfire GP110/59T

Kalfire GP110/59T

B
€ 6.440,00
SKU
GP110/59T
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Kalfire GP110/59T weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Daarnaast kunt u hiervan genieten zonder bezig te moeten zijn met hout, terwijl het vuur bijna niet meer van een houtvuur te onderscheiden is. De Kalfire GP110/59T heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 9.4 kW. Hiermee kan hij de grootste woonruimtes nog met gemak verwarmen. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

De Kalfire GP110/59T is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Kalfire staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Kalfire GP110/59T een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze minder flexibel en slechts in enkele gevallen geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat de Kalfire GP110/59T met een gesloten systeem werkt zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie. De afstandsbediening maakt de Kalfire GP110/59T wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Kalfire www.kalfire.com
Het Nederlandse Kalfire is een familiebedrijf pur sang. Hoewel het bedrijf inmiddels fors gegroeid is en internationaal bekendheid verworven heeft, blijven de oude waarden van het familiebedrijf nog steeds de kern van de bedrijfsfilosofie. De haarden die Kalfire ontwerpt en produceert zijn stuk voor stuk prachtig om te zien en de kwaliteit is onomstreden. Met een Kalfire haard in huis wordt het een stuk gezelliger, dat is zeker!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas111.5
Inbouw hoogte109,80
Inbouw diepte55,60
Inbouw breedte129,50
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire GP110/59T