Kalfire GP105/79F

Kalfire GP105/79F

Kalfire GP105/79F

A
€ 6.055,00
SKU
GP105/79F
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Kalfire GP105/79F weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Daarnaast kunt u hiervan genieten zonder bezig te moeten zijn met hout, terwijl het vuur bijna niet meer van een houtvuur te onderscheiden is. Deze grote Gashaard is vooral bedoeld voor de wat forsere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 10.3 kW! Een echte kachelkanjer dus. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

De Kalfire GP105/79F is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Kalfire staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Voor mensen die de Kalfire GP105/79F voor een schouw willen plaatsen is hij minder geschikt. De Gashaard beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Deze gashaard heeft een gesloten systeem waardoor zuurstof aangevoerd en rookgassen afgevoerd worden door hetzelfde dubbelkanalige rookkanaal. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Kalfire GP105/79F zeker waar. Met de afstandsbediening kan je de haard eenvoudig en gemakkelijk bedienen, wel zo prettig!

Kalfire
Als Nederlands familiebedrijf werd Kalfire in 1981 opgericht. Inmiddels is Kalfire enorm gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een multinational van formaat. Toch blijven de oude waarden van het familiebedrijf nog steeds belangrijk en worden de haarden en kachels met liefde voor het vak en voor het vuur gemaakt. Dat komt tot uiting in de resultaten. Klanten zijn, als ze eenmaal kennis hebben gemaakt met de Kalfire producten, zonder uitzondering enthousiast gebruikers van de Kalfire haarden en kachels.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas105
Inbouw hoogte164,30
Inbouw diepte55,00
Inbouw breedte126,30
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire GP105/79F