Kalfire G85/44C

Kalfire G85/44C

Kalfire G85/44C

A
€ 5.325,00
SKU
G85/44C
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Kalfire G85/44C is de hoekhaard van Kalfire met een front glas 85,6 cm breed en 44,0 cm hoog.en het zijglas is maar liefst 30,7 cm. Met dit brede zijglas hebt u dus ook vanaf de zijkant met veel vuurzicht en komt de haard zeer goed tot zijn recht in een hoekopstelling. U kunt de haard strak inbouwen of met een kaderlijst afwerken. Mocht u liever de haard in een onderbouw met kasten of een stenen plateau plaatsen dan zijn de Kalfire haarden de beste oplossing.

De Kalfire G85/44C is uitgerust met een 3D brander. Deze brander is door Kalfire zelf ontwikkeld en is maar liefst 10 cm diep en zorgt voor een derde dimensie aan het vuur. De brander is uitgerust met een keramische tegel dat zorgt voor een stabiele vlamhoogte en een optimale verbranding. Het vuurbeeld met deze 3D brander is werkelijk fantastisch en 1 van de mooiste vlambeelden uit de gashaarden reeks.

Bij de Kalfire G85/44C kunt u het interieur invullen naar uw wens. U kunt voor een houtset kiezen wat een realistisch openhaard vuur geeft. Bij Kalfire kunt u zelfs kiezen uit twee houtsets, een keramisch houtset of een rijk gevulde exclusieve houtset. Mocht u liever voor een strakke uitvoering gaan dan kunt u kiezen voor witte steentjes, cryptonite of grijze steentjes. De achterwand wordt standaard geleverd met een vlakke stalen wand dat bestaat uit een aantal delen. U kunt ook kiezen voor een design achterwand. Deze achterwand is een rib cast design en geeft een stoer uiterlijk aan uw haard. De derde mogelijkheid is een keramische binnenwand. Deze wand weerspiegelt het vuur en geeft zo meer diepte aan het vlambeeld en zal de vuurbelevenis verhogen.

De Kalfire gashaarden worden standaard geleverd met een afstandsbediening. U kunt voor meer bedieningsgemak ook kiezen voor een I-match interface. Zo kunt u uw haard bedienen met uw smartphone of met u tablet.

Voor het inbouwen van de Kalfire G85/44C wordt standaard een bedieningsluik geleverd. Voor de haard kunt u kiezen voor een convectie mantel of convectie set. U kunt ook kiezen om een ander set convectieroosters te nemen. de diameter van het afvoerkanaal is 200/130 en wij leveren deze materialen van Kalfire zelf. Mocht u vragen hebben over de aansluiting of voor een convectie mantel dan beantwoorden wij deze graag.

Hebt u liever een drie zijdige haard klik dan hiervoor de Kalfire G90/44S

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas85.6
Inbouw hoogte140,00
Inbouw diepte47,10
Inbouw breedte101,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire G85/44C