Kalfire G80/48F

Kalfire G80/48F

Kalfire G80/48F

A
€ 4.725,00
SKU
G80/48F
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Kalfire gashaarden staan bekend om het fantastische vlammenspel, uitstekende kwaliteit en het optimale bedieningsgemak zowel elektronisch als digitaal. Kalfire gashaarden zijn een verrijking voor uw interieur en altijd de perfecte uitstraling van uw persoonlijke smaak.

De Kalfire G80/48F is een front haard van Kalfire met een frontglas 81 cm breed en 48 cm hoog. U kunt de haard strak inbouwen of verdiept weg bouwen met een kader. Kalfire heeft voor u drie standaard kaders om uit te kiezen. Een 5, 7 of zelf 10 cm inbouw kader.

Het interieur van de haard kunt u invullen naar uw wensen. U kunt voor een houtset kiezen wat een realistisch haardvuur geeft. Bij Kalfire kunt u zelfs kiezen uit twee houtsets, een keramisch houtset of een rijk gevulde exclusieve houtset. Mocht u liever voor een strakke uitvoering gaan dan kunt u kiezen voor witte steentjes, cryptonite of grijze steentjes. De achterwand wordt standaard geleverd met een vlakke stalen wand dat bestaat uit een aantal delen. U kunt ook kiezen voor een design achterwand. Deze achterwand is een rib cast design en geeft een stoer uiterlijk aan uw haard. De derde mogelijkheid is een keramische binnenwand. Deze wand weerspiegelt het vuur en geeft zo meer diepte aan het vlambeeld en zal de vuurbelevenis verhogen.

De Kalfire G80/48F gashaard wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. U kunt voor meer bedieningsgemak ook kiezen voor een I-match interface. Zo kunt u uw haard bedienen met uw smartphone of met u tablet. Het vermogen van de G80/48F is 6.8kw.

Voor het inbouwen van de Kalfire G80/48F wordt standaard een bedieningsluik geleverd. Voor de haard kunt u kiezen voor een convectie mantel of convectie set. U kunt ook kiezen om een ander set convectieroosters te nemen. de diameter van het afvoerkanaal is 200/130 en wij leveren deze materialen van Kalfire zelf. Mocht u vragen hebben over de aansluiting of voor een convectie mantel dan beantwoorden wij deze graag.

Hebt u liever een drie zijdige haard klik dan hiervoor de Kalfire G70/44S

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas81
Inbouw hoogte141,00
Inbouw diepte47,10
Inbouw breedte97,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire G80/48F