Kalfire G70/44S

Kalfire G70/44S

Kalfire G70/44S

A
€ 5.180,00
SKU
G70/44S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Kalfire G70/44S is een driezijdige haard van Kalfire met een frontglas 70 cm breed en 44 cm hoog. Het zijglas is maar liefst 26,4 cm diep. Door de drie zijden hebt u vanuit elke positie zicht op het fantastische vlambeeld. U kunt de haard in een strakke rechte koof bouwen of op een onderbouw met kasten of een stenen plateau.

Kalfire G70/44S is uitgerust met een 3D brander. Deze brander is door Kalfire zelf ontwikkeld en is maar liefst 10 cm diep en zorgt voor een derde dimensie aan het vuur. De brander is uitgerust met een keramische tegel dat zorgt voor een stabiele vlamhoogte en een optimale verbranding. Het vuurbeeld met deze 3D brander is werkelijk fantastisch en 1 van de mooiste vlambeelden uit de gashaarden reeks. Om deze vlammen nog beter te zien kunt u bij de Kalfire G70/44S ook kiezen voor een ontspiegeld glas. Dit glas geeft geen spiegeling zoals het standaard gepolijst glas doet. Deze optie raden wij sterk aan om de vuurbelevenis te verhogen.

Het interieur van de Kalfire G70/44S gashaard kunt u invullen naar uw eigen wens. U kunt voor een houtset kiezen wat een realistisch haardvuur geeft. Bij Kalfire kunt u zelfs kiezen uit twee houtsets, een keramisch houtset of een rijk gevulde exclusieve houtset. Mocht u liever voor een strakke uitvoering gaan dan kunt u kiezen voor witte steentjes, cryptonite of grijze steentjes. De achterwand wordt standaard geleverd met een vlakke stalen wand dat bestaat uit een aantal delen. U kunt ook kiezen voor een design achterwand. Deze achterwand is een rib cast design en geeft een stoer uiterlijk aan uw haard. De derde mogelijkheid is een keramische binnenwand. Deze wand weerspiegelt het vuur en geeft zo meer diepte aan het vlambeeld en zal de vuurbelevenis verhogen.

De Kalfire G70/44S gashaard wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. U kunt voor meer bedieningsgemak ook kiezen voor een I-match interface. Zo kunt u uw haard bedienen met uw smartphone of met u tablet. Het vermogen van de G70/44S is 6kw.

Voor het inbouwen van de Kalfire G70/44S wordt standaard een bedieningsluik geleverd. Voor de haard kunt u kiezen voor een convectie mantel of convectie set. U kunt ook kiezen om een ander set convectieroosters te nemen. de diameter van het afvoerkanaal is 150/100 en wij leveren deze materialen van Kalfire zelf. Mocht u vragen hebben over de aansluiting of voor een convectie mantel dan beantwoorden wij deze graag.

Hebt u liever een kleine haard dan is de Kalfire G60/48F een goede optie.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte139,00
Inbouw diepte43,00
Inbouw breedte85,60
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire G70/44S