Kalfire G170/37S

Kalfire G170/37S

Kalfire G170/37S

A
€ 6.795,00
SKU
G170/37S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Kalfire G170/37S is uitgerust met een 3D brander. Deze brander is door Kalfire zelf ontwikkeld en is maar liefst 10 cm diep en zorgt voor een derde dimensie aan het vuur. De brander is bijna even breed als de haard zelf en is uitgerust met een keramische tegel dat zorgt voor een stabiele vlamhoogte en een optimale verbranding. Het vuurbeeld met deze 3D brander is werkelijk fantastisch en 1 van de mooiste vlambeelden uit de gashaarden reeks. U haalt met deze brander een vlambeeld in huis waar u bij weg kunt dromen.

Het interieur van de Kalfire G170/37S kunt u invullen naar uw eigen wens. U kunt voor een houtset kiezen wat een realistisch haardvuur geeft. Bij Kalfire kunt u zelfs kiezen uit twee houtsets, een keramisch houtset of een rijk gevulde exclusieve houtset. Mocht u liever voor een strakke uitvoering gaan dan kunt u kiezen voor witte steentjes, cryptonite of grijze steentjes. De achterwand wordt standaard geleverd met een vlakke stalen wand dat bestaat uit een aantal delen. U kunt ook kiezen voor een design achterwand. Deze achterwand is een rib cast design en geeft een stoer uiterlijk aan uw haard. De derde mogelijkheid is een keramische binnenwand. Deze wand weerspiegelt het vuur en geeft zo meer diepte aan het vlambeeld en zal de vuurbelevenis verhogen.

De Kalfire G170/37S gashaard wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. U kunt bij de gashaard ook kiezen voor een I-match interface. Zo kunt u uw haard bedienen met uw smartphone of met u tablet door middel van de kalfire app.U kunt ook gelijk de domotica kabel meebestellen.

Voor het inbouwen van de Kalfire G170/37S wordt standaard een bedieningsluik geleverd. Voor de haard kunt u kiezen voor een convectie mantel of convectie set. U kunt ook kiezen om een ander set convectieroosters te nemen. De diameter van het afvoerkanaal is 200/130 en wij leveren deze materialen van Kalfire zelf. Mocht u vragen hebben over de aansluiting of voor een convectie mantel dan beantwoorden wij deze graag.

Hebt u liever een grote hoekhaard klik dan hiervoor de Kalfire G165/37C

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas170
Inbouw hoogte135,00
Inbouw diepte43,00
Inbouw breedte185,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire G170/37S