Kalfire G130/37S

Kalfire G130/37S

Kalfire G130/37S

A
€ 5.875,00
SKU
G130/37S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Kalfire G130/37S gashaard staat bekend om het fantastische vlammenspel, uitstekende kwaliteit en het optimale bedieningsgemak zowel elektronisch als digitaal. Kalfire gashaarden zijn een verrijking voor uw interieur en altijd de perfecte uitstraling van uw persoonlijke smaak.

De Kalfire G130/37S is de meest verkochte driezijdige haard van Kalfire met een frontglas 130 cm breed en 37 cm hoog. Het zijglas is maar liefst 26.8 cm diep. Door de drie zijden hebt u vanuit elke positie in u woonkamer zicht op het mooie vlambeeld. U kunt de haard in een strakke rechte koof bouwen of op een onderbouw met kasten of een stenen plateau. Door het gesloten systeem kunt u de haard door middel van het concentrisch afvoerkanaal aansluiten door de gevel.

Het interieur van de Kalfire G130/37S kunt u invullen naar uw eigen wens. U kunt voor een houtset kiezen wat een realistisch haardvuur geeft. Bij Kalfire kunt u zelfs kiezen uit twee houtsets, een keramisch houtset of een rijk gevulde exclusieve houtset. Mocht u liever voor een strakke uitvoering gaan dan kunt u kiezen voor witte steentjes, cryptonite of grijze steentjes. De achterwand wordt standaard geleverd met een vlakke stalen wand dat bestaat uit een aantal delen. U kunt ook kiezen voor een design achterwand. Deze achterwand is een rib cast design en geeft een stoer uiterlijk aan uw haard. De derde mogelijkheid is een keramische binnenwand. Deze wand weerspiegelt het vuur en geeft zo meer diepte aan het vlambeeld en zal de vuurbelevenis verhogen.

De Kalfire G130/37S gashaard wordt standaard geleverd en een afstandsbediening. U kunt bij de gashaard ook kiezen voor een I-match interface. Zo kunt u uw haard bedienen met uw smartphone of met u tablet door middel van de kalfire app. U kunt ook gelijk de domotica kabel meebestellen.

Voor het inbouwen van de Kalfire G130/37S wordt standaard een bedieningsluik geleverd. Voor de haard kunt u kiezen voor een convectie mantel of convectie set. U kunt ook kiezen om een ander set convectieroosters te nemen. De diameter van het afvoerkanaal is 200/130 en wij leveren deze materialen van Kalfire zelf. Mocht u vragen hebben over het aansluiten van de gashaard of over de convectie mantel dan beantwoorden wij deze graag.

Hebt u liever een brede front haard klik dan hiervoor de Kalfire G120/41F

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas130
Inbouw hoogte136,50
Inbouw diepte42,80
Inbouw breedte145,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire G130/37S