Kalfire G110/37S

Kalfire G110/37S

Kalfire G110/37S

A
€ 5.670,00
SKU
G110/37S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Kalfire G110/37S is de meest verkochte driezijdige haard van Kalfire met een frontglas 110 cm breed en 37 cm hoog. Het zijglas is maar liefst 26.8 cm diep. Door de drie zijden hebt u vanuit elke positie in u woonkamer zicht op het mooie vlambeeld. U kunt de haard in een strakke rechte koof bouwen of op een onderbouw met kasten of een stenen plateau. Deze gashaard laat zich prima plaatsen op een lange want in uw zithoek of als verdeling binnen uw woonkamer.

Kalfire G110/37S is uitgerust met een 3D brander. Deze brander is door Kalfire zelf ontwikkeld en is maar liefst 10 cm diep en zorgt voor een derde dimensie aan het vuur. De brander is bijna even breed als de haard zelf en is uitgerust met een keramische tegel dat zorgt ervoor dat de het vlambeeld op hoogte blijft en stabiel en dat de erbranding optimaal is.. Het vuurbeeld met deze 3D brander is werkelijk fantastisch en 1 van de mooiste vlambeelden uit de gashaarden reeks. U haalt met deze brander een vlambeeld in huis waar u met uw kennissen of familie verhalen kunt vertellen..

Het interieur van de Kalfire G110/37S kunt u invullen naar uw eigen wens. U kunt voor een houtset kiezen wat een realistisch haardvuur geeft. Bij Kalfire kunt u zelfs kiezen uit twee houtsets, een keramisch houtset of een rijk gevulde exclusieve houtset. Mocht u liever voor een strakke uitvoering gaan dan kunt u kiezen voor witte steentjes, cryptonite of grijze steentjes. De achterwand wordt standaard geleverd met een vlakke stalen wand dat bestaat uit een aantal delen. U kunt ook kiezen voor een design achterwand. Deze achterwand is een rib cast design en geeft een stoer uiterlijk aan uw haard. De derde mogelijkheid is een keramische binnenwand. Deze wand weerspiegelt het vuur en geeft zo meer diepte aan het vlambeeld en zal de vuurbelevenis verhogen.

De Kalfire G110/37S gashaard wordt standaard geleverd en een afstandsbediening. U kunt bij de gashaard ook kiezen voor een I-match interface. Zo kunt u uw haard bedienen met uw smartphone of met u tablet door middel van de kalfire app. Het vermogen van de G110/37S is 7.7 kw. U kunt ook gelijk de domotica kabel meebestellen.

Voor het inbouwen van de Kalfire G110/37S wordt standaard een bedieningsluik geleverd. Voor de haard kunt u kiezen voor een convectie mantel of convectie set. U kunt ook kiezen om een ander set convectieroosters te nemen. De diameter van het afvoerkanaal is 200/130 en wij leveren deze materialen van Kalfire zelf. Mocht u vragen hebben over het aansluiten van de gashaard of over de convectie mantel dan beantwoorden wij deze graag.

Hebt u liever een brede front haard klik dan hiervoor de Kalfire G100/41F

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas110
Inbouw hoogte136,50
Inbouw diepte42,70
Inbouw breedte125,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire G110/37S