Kalfire G105/37C

Kalfire G105/37C

Kalfire G105/37C

A
€ 5.535,00
SKU
G105/37C
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Kalfire G105/37C gashaard staat bekend om het fantastische vlammenspel, iotmuntende kwaliteit en het optimale bedieningsgemak zowel via de afstandsbediening als digitaal met de Kalfire app. Kalfire gashaarden zijn een verrijking voor uw interieur en altijd de perfecte uitstraling van uw persoonlijke smaak.

De Kalfire G105/37C is uitgerust met een 3D brander. Deze brander is door Kalfire zelf ontwikkeld. De 3D brander is maar liefst 10 cm diep en zorgt voor een derde dimensie aan het vuur. In deze brander zit een keramische tegel dat zorgt voor een stabiele vlamhoogte en een optimale verbranding. Het vuurbeeld met deze 3D brander is werkelijk fantastisch en 1 van de mooiste vlambeelden uit de gashaarden reeks.

Het interieur van de Kalfire gashaard kunt u invullen naar uw eigen wens met de vele keuze mogelijkheden. U kunt voor een houtset kiezen wat een realistisch haardvuur geeft. Bij de Kalfire G105/37C kunt u zelfs kiezen uit twee houtsets, een keramisch houtset of een rijk gevulde exclusieve houtset. Mocht u liever voor een design look gaan dan kunt u kiezen voor witte steentjes, cryptonite of grijze steentjes. De achterwand wordt standaard geleverd met een vlakke stalen wand dat bestaat uit een aantal delen. U kunt ook kiezen voor een design achterwand. Deze achterwand is een rib cast design en geeft een stoer uiterlijk aan uw haard. De derde mogelijkheid is een spiegelende binnenwand. Deze binnenzijde weerspiegelt het vuur en geeft zo meer diepte aan het vlambeeld en zal de vuurbelevenis omhoog brengen.

De Kalfire G105/37C gashaard wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. U kunt voor meer bedieningsgemak ook kiezen voor een I-match interface. Zo kunt u uw haard bedienen met uw smartphone of met u tablet. Het maximale vermogen van de Kalfire G105/37C is 7.7 kw en u kunt het vermogen terug stellen naar 2,6 kw.

Voor het inbouwen van de Kalfire G105/37C wordt standaard een bedieningsluik geleverd. Voor de haard kunt u kiezen voor een convectie mantel of convectie set. U kunt ook kiezen om een ander set convectieroosters te nemen. de diameter van het afvoerkanaal is 200/130 en wij leveren deze materialen van Kalfire zelf. Mocht u vragen hebben over de aansluiting of voor een convectie mantel dan beantwoorden wij deze graag.

Hebt u liever een iets bredere hoekhaard klik dan hiervoor de Kalfire G125/37S

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas105
Inbouw hoogte136,50
Inbouw diepte42,70
Inbouw breedte123,40
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire G105/37C