Kalfire E-One 100F

Kalfire E-One 100F

Kalfire E-One 100F

€ 4.815,00
SKU
E-One 100
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Kalfire E-One 100 is é.é.n van de mooiste elektrische haarden uit ons assortiment. Daarnaast is een elektrische haard waanzinnig gebruiksvriendelijk.

De Kalfire E-One 100 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Kalfire staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De Kalfire E-One 100 is dus maar 42.8 cm hoog en wel 100.8 cm breed. Dit maakt het optisch een laag model wat design betreft. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Kalfire E-One 100 zeker waar. Met de afstandsbediening kan je de haard eenvoudig en gemakkelijk bedienen, wel zo prettig!

Kalfire
Als Nederlands familiebedrijf werd Kalfire in 1981 opgericht. Inmiddels is Kalfire enorm gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een multinational van formaat. Toch blijven de oude waarden van het familiebedrijf nog steeds belangrijk en worden de haarden en kachels met liefde voor het vak en voor het vuur gemaakt. Dat komt tot uiting in de resultaten. Klanten zijn, als ze eenmaal kennis hebben gemaakt met de Kalfire producten, zonder uitzondering enthousiast gebruikers van de Kalfire haarden en kachels.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofElektrisch
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfire E-One 100F