Jotul PF 500

Jotul PF 500

Jotul PF 500

A+
€ 3.619,00
SKU
PF 500
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de Jotul PF 500 is een gezellige warmtebron die ook meteen voor een lagere energierekening kan zorgen. Dat wil toch iedereen? Daarnaast zijn pelletkachels zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten.

Jotul staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Jotul PF 500 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Voor mensen die de Jotul PF 500 voor een schouw willen plaatsen is hij minder geschikt. De Pelletkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting.

Jøtul www.jotul.nl
Bijna iedereen kent het Noorse merk Jøtul wel. Al sinds 1873 is Jotul een belangrijke producent en daarom heeft Jotul aan de wieg gestaan van allerlei ontwikkelingen. Jotul is vooral bekend geworden door het assortiment gietijzeren kachels in een traditioneel en soms tijdloos jasje. Inmiddels maakt Jotul ook moderne, strakke houtkachels voor sfeerverwarming. De uitstraling van de Noorse kachels zijn stoer en degelijk en aansprekend voor de echte stookliefhebber.

Meer informatie
KleurRoestkleur
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Hoogte73,70
Breedte61,80
Diepte65,70
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jotul PF 500