Jotul I 620

Jotul I 620

Jotul I 620

A
€ 3.760,00
SKU
I 620
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Jotul I 620 brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. De Jotul I 620 kan met zijn vermogen van plusminus 12 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Jotul I 620 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Jotul staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Jotul I 620 is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten.

Jøtul
Echte houtstokers kennen allemaal wel het Noorse merk Jøtul . Jotul produceert al sinds jaar en dag gietijzeren kachels met een stoere, nostalgische uitstraling. Sommige modellen zijn nog steeds zo geliefd dat ze weer opnieuw geproduceerd worden, maar dan nu met een moderne verbrandingstechniek. Het traditionele assortiment wordt aangevuld met een volledig gamma aan moderne kachels met een eigenwijze signatuur. De kachels van Jotul zijn dan ook altijd herkenbaar, kwalitatief degelijk en een lust voor het oog.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte49,90
Inbouw diepte43,20
Inbouw breedte76,60
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jotul I 620