Jotul I 620 FRL

Jotul I 620 FRL

Jotul I 620 FRL

A
€ 3.970,00
SKU
I 620 FRL
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Jotul I 620 FRL brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Met het vermogen van 12 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Jotul I 620 FRL is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

De Jotul I 620 FRL is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Jotul staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Omdat de Jotul I 620 FRL een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen.

Jøtul www.jotul.nl
Bijna iedereen kent het Noorse merk Jøtul wel. Al sinds 1873 is Jotul een belangrijke producent en daarom heeft Jotul aan de wieg gestaan van allerlei ontwikkelingen. Jotul is vooral bekend geworden door het assortiment gietijzeren kachels in een traditioneel en soms tijdloos jasje. Inmiddels maakt Jotul ook moderne, strakke houtkachels voor sfeerverwarming. De uitstraling van de Noorse kachels zijn stoer en degelijk en aansprekend voor de echte stookliefhebber.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte49,90
Inbouw diepte43,20
Inbouw breedte76,60
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jotul I 620 FRL