Jotul I 520 FRL

Jotul I 520 FRL

Jotul I 520 FRL

A
€ 3.691,00
SKU
I 520 FRL
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Jotul I 520 FRL zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Met het vermogen van circa 10 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Jotul I 520 FRL is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Jotul staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Jotul I 520 FRL een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Eén van de grote voordelen van de Jotul I 520 FRL is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Jotul I 520 FRL een Houtkachel die in elke situatie past.

Jøtul www.jotul.nl
Bijna iedereen kent het Noorse merk Jøtul wel. Al sinds 1873 is Jotul een belangrijke producent en daarom heeft Jotul aan de wieg gestaan van allerlei ontwikkelingen. Jotul is vooral bekend geworden door het assortiment gietijzeren kachels in een traditioneel en soms tijdloos jasje. Inmiddels maakt Jotul ook moderne, strakke houtkachels voor sfeerverwarming. De uitstraling van de Noorse kachels zijn stoer en degelijk en aansprekend voor de echte stookliefhebber.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte49,90
Inbouw diepte43,10
Inbouw breedte63,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jotul I 520 FRL