Jotul I 520 FL

Jotul I 520 FL

Jotul I 520 FL

A
€ 3.590,00
SKU
I 520 FL
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Jotul I 520 FL zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 10 kW. Dit maakt deze Jotul I 520 FL bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

De Jotul I 520 FL is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Jotul staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Jotul I 520 FL de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Hij voelt zich overal thuis en kan zich snel aanpassen. Als je verhuist kan de Jotul I 520 FL dus gewoon mee. Wel zo vertrouwd!

Jøtul www.jotul.nl
Echte houtstokers kennen allemaal wel het Noorse merk Jøtul . Jotul produceert al sinds jaar en dag gietijzeren kachels met een stoere, nostalgische uitstraling. Sommige modellen zijn nog steeds zo geliefd dat ze weer opnieuw geproduceerd worden, maar dan nu met een moderne verbrandingstechniek. Het traditionele assortiment wordt aangevuld met een volledig gamma aan moderne kachels met een eigenwijze signatuur. De kachels van Jotul zijn dan ook altijd herkenbaar, kwalitatief degelijk en een lust voor het oog.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte49,90
Inbouw diepte43,10
Inbouw breedte63,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jotul I 520 FL